Datapolitik

Når du færdes på Dansk Hjertestopregisters hjemmeside, accepterer du samtidig nedenstående datapolitik. Ved spørgsmål om behandling af personoplysninger eller andre forhold om Dansk Hjertestopregister er du velkommen til at kontakte os.

Du kan rette henvendelse til:

Dansk Hjertestopregister
/ved Dansk Råd for Genoplivning, Telegrafvej 5, opgang 2, 3. sal, 2750 Ballerup
Mail: hjertestopregister@genoplivning.dk

Hvem administrerer hjemmesiden?
Denne hjemmeside administreres af sekretariatet i Dansk Råd for Genoplivning.

Hvilke oplysninger indsamles?
Når du færdes på hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, hvis du selv afgiver dem i forbindelse med indhentning af data. Her indsamles data om navn og e-mail. Oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Hvor lang tid opbevares data?

Hvordan er oplysningerne beskyttet?
Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang i overvågede lokaler. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne. Vi kan dog ikke garantere 100 pct. sikker overføring af data via internettet. Der kan derfor være en risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

Hvordan kan vi kontaktes?
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Dansk Råd for Genoplivning har om dig. Du kan naturligvis altid få dem ændret eller slettet, hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.